Sultan Murat Ortaokulu

Belgegeçer : 0212 424 51 05
WEB https://sultanmuratoo.meb.k12.tr
Adres : Sultan Murat Mahallesi Emsal Sokak No7/1 Küçükçekmece/İSTANBUL
VİZYON : VİZYONUMUZ Özüne İnanan, Kendine ve Milletine Güvenen Sorunun değil çözümün parçası olabilen Sorumluluklarının farkında, mutlu, çalışkan bireylerle başarısını ortaya koyabilen Önce ilçesinde sonra ilinde örnek bir okul olabilmek.
MİSYON : MİSYONUMUZ Öğrencisini bir üst kuruma hazırlarken; Atatürk ilke ve İnkılapları doğrultusunda Ülkesini Kültürünü tanıyan Öğrencisini çevresini bu değerlerle donatmayı amaç edinen Sürekli eğitim ve gelişimden yana bilimsel ve teknolojik gelişmeleri takip edebilen Görev ve sorumluluk bilincinde olan Paylaşımcı İnsan değerinin farkında Lider, öğretmen, ve öğrenci olabilmek için çalışan Sorunlar karşısında, topluma fayda sağlayıcı çözümler üretebilen bir anlayışla Tüm personelinde ve öğrencisinde toplumsal kalkınmayı, mutluluğu hedefleyen İnsan unsurunu ön planda tutan davranışlar ortaya koyan 6-14 yaş anasınıfı ve ilköğretim öğrencilerini Yetiştirmek İçin Varız
BAŞARILAR : 2013/2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKULLAR ARASI KÜREK ŞAMPİYONASI Yıldız Erkekler 2 Çifte Kategorisinde Türkiye 2.si , Takım Halinde Türkiye 3. sü 2014/2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKULLAR ARASI HALK OYUNLARI YILDIZLAR KATEGORİSİ İSTANBUL BİRİNCİLİĞİ

Öğretim Şekli :Tam Gün
Saatler : 09.00-15.00
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Doğalgaz
Servis :
Ulaşım : Metrobüs Florya durağında indikten sonra Barbaros caddesi bitiminde hemen karşısındaki Halıcıoğlu caddesinden devam edildiğinde okulumuzun arka cephesine ulaşırsınız. Sefaköy-Küçükçekmece minibüsleri ile OPET benzin istasyonuna kadar ulaşım sağlayabilirsiniz. Opet tam arkanızda kalacak şekilde yaklaşık 250 metre ilerledikten sonra okula varılır.
Yerleşim Yeri : Okulumuz Sultan Murat caddesine 450 metre, Bağlar caddesine 550 metre uzaklıktadır. Okulun hemen yanında Sultan Murat Parkı, Aile Sağlığı Merkezi , yanında Muhtarlık, Postane bulunmaktadır. Eşref Bitlis Meslek Lisesi okulumuzun hemen arka tarafında kalmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz il merkezine sahil yolu üzerinden yaklaşık 22 km uzaklıktadır. İlçe merkezine ise yaklaşık 2 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :